Frederik skifter klub i Polen

I de seneste to sæsoner 2017 & 2018 har Frederik kørt i Polske Poznan i 2. Divisionen i Polen, men har til sæson 2019 valgt at rykke en liga op og skifte til Start Gniezno.

Skiftet er ikke sket på grund af utilfredsheder i Poznan, da teamet har haft gode forhold i klubben og de har været med til at skubbe Frederiks karriere i den rigtige retning ved at satse så meget på ham som de har. Men Frederik har følt at et skifte til en højere liga ville passe ham fint nu, og han ser meget frem i mod udfordringen. Der var flere 1. Divisions klubber som meldte sig på banen om Frederik, men da Gniezno tilbød ham en kontrakt, lå den lige til højrebenet.

Gniezno er en bane Frederik har haft nogle rigtigt gode løb på tidligere i 2017 hvor han scorede henholdsvist 10 og 12 point på de to løb, samt at banen kun ligger 40km udenfor Poznan, hvilket gør det logistiks mæssigt en stor fordel for teamet.

Vi glæder os til den nye sæson og er så småt ved at have alting på plads, så vi kun skal koncentrere os om at gøre jobbet på banerne rundt om i Europa.